Over BOSA Reizen

Historie:

In 1997 begonnen Eppie de Boer en Bert Sauer uit Tubbergen vanuit hun gemeenschappelijke hobby (het bezoeken van F-1 en MotoGP’s) met het organiseren van een regionale busreis naar de Formule-1 in België (Spa Francorchamps). Formule-1 was hot, met Jos Verstappen, terwijl bij de motoren ook Nederlanders in de diverse klassen hoge ogen gooiden. De georganiseerde busreis naar België was dan ook binnen de kortste keren volgeboekt. In 1998 werd behalve België ook de F-1 in Duitsland bezocht vanuit de regio Twente. Door het succes en de grote belangstelling, werd vanaf 1999 ook begonnen met het aanbieden van reizen naar de MotoGP’s in Duitsland en Tsjechië. Bij de F-1 werden behalve België en Duitsland ook Italië (Monza) en Engeland (Silverstone) aangeboden. De uit de hand gelopen hobby was inmiddels omgezet in een echt bedrijf, BOSA (de BOer en SAuer).

In de jaren na de eeuwwisseling werden er steeds completere programma’s aangeboden naar vrijwel alle Europese Grand Prix’s. In samenwerking met andere reisorganisaties werden er ook overzeese Grand Prix reizen verkocht. De verkoop via internet werd steeds belangrijker en papieren folders en leaflets werden vervangen door digitale nieuwsbrieven en een website. De vraag naar losse tickets werd steeds groter en Bosa breidde daarom haar website steeds verder uit om aan de vraag van de racefans te blijven voldoen.Eppie de Boer
Finance & Sales
eppie@bosareizen.nlBert Sauer
Shipping & Support
bert@bosareizen.nlCor Faro
Marketing
cor@bosareizen.nl


Toekomst:

Sinds onze nieuwe website, de uitstekende service en ons complete aanbod aan tickets en reizen heeft Bosa een enorme groei doorgemaakt. Om onze fans nog beter van dienst te kunnen zijn, zijn we voortdurend bezig met het optimaliseren van de website en het serviceniveau. Hiervoor hebben we samenwerking gezocht met twee echte specialisten. We hopen met z’n allen u ook in de toekomst van dienst te kunnen zijn met uw vraag naar tickets en reizen naar racesport evenementen. Want als geen ander begrijpen wij de wensen van de echte racefans.

Wilt u in contact komen met één van onze collega’s? Belt u ons dan gerust op of stuur een e-mail. Wij staan u graag te woord om u zo goed mogelijk voor te bereiden op het sportevenement van uw keuze.

Met vriendelijke groeten.
Team Bosa Reizen