Klantenbeoordelingen

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Sinds 1997 versturen wij jaarlijks een groot aantal grand prix tickets naar klanten over de hele wereld en zijn we constant op zoek naar mogelijkheden om onze service te verbeteren. Op deze pagina kunt u vinden wat onze klanten te zeggen hebben over BOSA Reizen.

Onze klanten beoordelen de service van Bosareizen.nl met 5 sterren via Facebook!

Een beoordeling versturen

Heeft u tickets via BOSA Reizen besteld? Wij hechten erg veel waarde aan uw ervaringen. Plaats daarom hieronder een beoordeling over ons door op de button ‘Plaats een beoordeling over BOSA Reizen’ te klikken.

Plaats een beoordeling over BOSA Reizen


Beoordeel BOSA Reizen
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven
Hoeveel sterren geeft u BOSA Reizen?
* Verplicht veld

Wat klanten zeggen over BOSA Reizen

Ondanks dat ik erg laat bestelde hadden we toch zeer mooie plaatsen op het lange rechte stuk. Bedankt Bosareizen voor de goede service

25-01-2017  van Kevin
door u bezochte grand prix:: AbuDhabi 

Bericht:

Ondanks dat ik erg laat bestelde hadden we toch zeer mooie plaatsen op het lange rechte stuk. Bedankt Bosareizen voor de goede service


Super mooie plaatsen, super geregeld!!!

21-11-2016  van Jan van der Erve
door u bezochte grand prix:: MotoGP Valencia 

Bericht:

Super mooie plaatsen, super geregeld!!!


Voor de 2e keer dit jaar kaarten gekocht voor F1, snel en vlot persoonlijk contact bij vragen.Spa is qua verkeersdrukte geen aanrader, 4 uur wacht

31-08-2016  van mark
door u bezochte grand prix:: F1 Spa 

Bericht:

Voor de 2e keer dit jaar kaarten gekocht voor F1, snel en vlot persoonlijk contact bij vragen.

Spa is qua verkeersdrukte geen aanrader, 4 uur wachten voordat je de parkeerplaats afkomt.


Tweede keer dit jaar kaarten voor F1 gekocht, goed geregeld en vlot persoonlijk contact bij vragen.F1 Spa is door de verkeersdrukte geen aanrader,

31-08-2016  van Mark
door u bezochte grand prix:: F1 Spa 

Bericht:

Tweede keer dit jaar kaarten voor F1 gekocht, goed geregeld en vlot persoonlijk contact bij vragen.

F1 Spa is door de verkeersdrukte geen aanrader, we begonnen na de race pas half acht te rijden. Hier heeft Bosa natuurlijk geen invloed op.


helemaal top geen opmerkingen .ik zeg tot de volgende keer !

31-08-2016  van peters
door u bezochte grand prix:: F1 Spa 

Bericht:

helemaal top geen opmerkingen .
ik zeg tot de volgende keer !


Fantastische service, ik bestel al jaren bij Bosa kaarten voor de TT Assen, en nu voor de F1, komt altijd goed! Volgend jaar misschien verder weg naar

31-08-2016  van Erik de Jong
door u bezochte grand prix:: F1 Spa 

Bericht:

Fantastische service, ik bestel al jaren bij Bosa kaarten voor de TT Assen, en nu voor de F1, komt altijd goed! Volgend jaar misschien verder weg naar Silverstone of Monza. Weer bij Bosa!


Was goed geregeld en reisleiding is oke de sfeer in de bus was zeer goed

30-08-2016  van Wim
door u bezochte grand prix:: F1 Spa 

Bericht:

Was goed geregeld en reisleiding is oke de sfeer in de bus was zeer goed


Zeer tevreden over Bosa niet over mijn plaats op de tribune. Terwijl ik Gold cards had in Eau Rouge kon ik de baan slecht zien omdat ik zo hoog op de

30-08-2016  van Folke
door u bezochte grand prix:: F1 Spa 

Bericht:

Zeer tevreden over Bosa niet over mijn plaats op de tribune. Terwijl ik Gold cards had in Eau Rouge kon ik de baan slecht zien omdat ik zo hoog op de tribune zat. Erg jammer voor zulke dure kaarten.


Op het laatste moment, kaartjes besteld! En via de post was niet meer haalbaar. Konden de kaartjes bij vd Valk te Maastricht op halen. Super geregeld!

30-08-2016  van john
door u bezochte grand prix:: F1 Spa 

Bericht:

Op het laatste moment, kaartjes besteld! En via de post was niet meer haalbaar. Konden de kaartjes bij vd Valk te Maastricht op halen. Super geregeld! En een super dag gehad!


de parkeerkaart die we hadden hebben we voor niets gekocht we werden heel ergens anders geparkeerd dit koste weer €10dit was zover lopen dat we

30-08-2016  van danker
door u bezochte grand prix:: F1�Spa 

Bericht:

de parkeerkaart die we hadden hebben we voor niets gekocht
we werden heel ergens anders geparkeerd dit koste weer €10
dit was zover lopen dat we 1en een half uur op de baan zijn geweest terug ook 4 uur in de file
de kaarten aankoop bij jullie was snel en goed


Bosareizen.nl , USA 4.7 5.0 75 75 Ondanks dat ik erg laat bestelde hadden we toch zeer mooie plaatsen op het lange rechte stuk. Bedankt Bosareizen voor de goede service
Pagina:
123»